Новакът Царско село ще дебютира днес в елитната дивизия на

...
Новакът Царско село ще дебютира днес в елитната дивизия на
Коментари Харесай

Шампионът тръгва към поредната титла срещу новак

Новакът Царско село ще дебютира през днешния ден в елитната дивизия на българския футбол, и то против първенеца Лудогорец. Заради ремонт на стадиона в Разград дуелът ще се играе на “Ивайло” във Велико Търново. Лудогорец ще се опита да стартира с победа офанзивата на девета поредна купа, само че “царете” имат вяра, че са способни на изненада.

Разградчани към този момент изиграха два публични мача - победа против Локомотив (Пловдив) за Суперкупата на България и загуба от Ференцварош в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Именно към реванша с унгарците ще са ориентирани мислите на “орлите” и по тази причина се чака старши треньорът Стойчо Стоев да предприеме някои разбърквания в състава.

На вратата евентуално ще застане Ренан вместо Пламен Илиев, а измежду стартовите 11 ще попаднат Марселиньо и Клаудиу Кешерю. Дебют като титуляр ще направи Стефан Баджи, който влезе като запаса в Будапеща. Има огромен късмет Жоржиньо също да получи доверието на Стоев против Царско село.

Наставникът на новаците Никола Спасов изрази убеденост, че реферът Николай Йорданов няма да се трансформира в основно настоящо лице.

“Лудогоерц има толкоз положителни играчи и тим, че не се нуждае от помощ от съдията. При всички положения съдиите желаят или не, се преценяват по някакъв метод, че свирят на Лудогорец. Аз обаче се надявам и съм убеден, че те няма да повлияят на крайния резултат”, сподели експертът.

Царско село ще работи в предни позиции с Георги Минчев, подпомаган от Борислав Балджийски, Ната и Антуи. Вратата на “царете” ще пази опитният Иван Чвоворич, а ляв бек ще е Веселин Минев. Неговият брат Йордан пропуща мача поради травма.

efbet Лига - 1 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ЦАРСКО СЕЛО

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Ренан; Сисиньо, Моци, Терзиев, Недялков; Дяков, Баджи; Жоржиньо, Марселиньо, Чибота; Кешерю
Старши треньор: С. Стоев
ЦАРСКО СЕЛО (4-2-3-1): Чворович; И. Марков, Карабониери, Кавдански, В. Минев; А. Георгиев, Диас; Антуи, Балджийски, Ната; Минчев
Старши треньор: Н. Спасов

СЪДИЯ: Николай Йорданов
СТАДИОН: “Ивайло”, Велико Търново
НАЧАЛО: 21:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК! efbet Лига 1 кръг, събота 13 юли  Лудогорец 21:00предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР