Новакът Тамбов играе все по-силно и днес записа шестата си

...
Новакът Тамбов играе все по-силно и днес записа шестата си
Коментари Харесай

Тамбов се измъкна от опасната зона

Новакът Тамбов играе все по-силно и през днешния ден записа шестата си победа в РПЛ, с помощта на която напусна зоната на застрашените от изпадане. Момчетата на краткотрайния треньор Сергей Парвушин разгромиха с 3:0 Оренбург и към този момент имат 21 точки, като заемат 10-о място в класирането.

В предходния кръг Тамбов стигна до тъждество на терена на Краснодар и сподели, че може да е рисков и като посетител. Срещу Оренбург тимът игра внимателно преди почивката, само че след нея бързо реши нещата в своя изгода.

В 47-ата минута Георгий Мелкадзе стреля по диагонала, топката рикошира в гърба на Урош Радакович и влезе във вратата. Ситуацията беше преразгледана с ВАР за възможна засада, само че такава нямаше и Тамбов поведе.

Малко по-късно Георгий Зотов фаулира жестоко Павел Карасьов, за което получи втори жълт картон и остави Оренбург с човек по-малко.

Статистика матча #ТамбовОренбург pic.twitter.com/zTqoHaaGuD
— ФК «Тамбов» (@fctambov68) 7 декември 2019 година В 65-ата минута нов рикошет в Радакович оказа помощ на домакините. Ударът бе на Владимир Обухов, а топката отскочи подло и трансферира безпомощния Андрей Климович - 2:0. Точка на разногласието постави Антон Килин в 82-ата минута след скоростна контра и асистенция на Мелкадзе.

Поражението остави Оренбург на 12-а позиция с 19 точки. Отборът обаче има мач по-малко поради отсрочения дуел със Сочи.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 19 кръг, събота 7 декември  ФК Тамбов 3:0краен резулат  Оренбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР