Новакът победи с 1:0 и продължи да се изкачва в

...
Новакът победи с 1:0 и продължи да се изкачва в
Коментари Харесай

Неволите за Краснодар нямат край

Новакът победи с 1:0 и продължи да се изкачва в класирането на РПЛ. Третият следващ триумф придвижи отбора от московското предградие на 11-о място с 18 точки. " Биковете " пък позволиха четвърта загуба в последните си пет мача и са на 9-о място.

Преди няколко дни тимът на загуби трагично от в Шампионската лига, а през днешния ден игра доста по-слабо против Химки и сподели, че не умее да се оправя с натоварения календар. Някои от главните футболисти получиха отмора, а техните заместници тотално разочароваха.
Краснодар имаше голямо предимство в притежанието на топката, само че чистите положения пред вратата на не бяха доста. До почивката два пъти стреля неопределено от положителни позиции, а ветеранът пропусна да даде задатък на Химки.

На полувремето Мусаев смени с, само че това не направи играта на гостите по-разнообразна. Все отново, шведът можеше да се разпише в 64-ата минута след центриране на, само че прати топката в навън.
Малко по-късно Глушаков центрира от корнер и с глава вкара единствения гол в мача. Нападателят от Кот д'Ивоар се разписа за първи път през сезона.

В последните минути пропиля отличен късмет да забие втори гол за Химки, а треньорът на Краснодар беше изпъден за спор с рефера Сергей Иванов.

Премиер Лига 16 кръг, събота 28 ноември  Химки 1:0краен резулат  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР