Новакът Бърнли и Ливърпул играят при в сблъсък от 19-ия

...
Новакът Бърнли и Ливърпул играят при в сблъсък от 19-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бърнли 0:1 Ливърпул, старт на втората част

Новакът Бърнли и Ливърпул играят при в конфликт от 19-ия кръг на британската Висша лига. Дарвин Нунес откри в шестата минута. Срещата на „ Търф Мор “ може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. 

Възпитаниците на Венсан Компани записаха едвам третата си победа от началото на сезона предишния кръг против Фулъм и не престават да бъдат в рисковата зона, на 19-ата позиция, с актив от 11 точки, с пет по-малко от първия над чертата Евертън.

Мърсисайдци пък направиха две следващи равенства против Манчестър Юнайтед (0:0) и Арсенал (1:1) вкъщи и ще се опитат да се върнат на победния път довечера. „ Червените “ са втори с 39 точки, колкото има и третия Астън Вила, и с една по-малко от „ артилеристите “, които са водачи.



Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, е направил пет промени от мача с Арсенал (1:1) предишния кръг. Като титуляри стартират Дарвин Нунес, Харви Елиът, Райън Гравенберх, Джарел Куанса и Джо Гомес са титуляри. Костас Цимикас е контузен, а Доминик Собослай, Ибрахима Конате, Къртис Джоунс, Луис Диас и завърналия се от травма Диого Жота са на пейката.

 /  / 

Домакините първи проведоха офанзива, само че до удар към вратата на Алисон не се стигна.

Ливърпул пък първи нанесе прецизен удар в четвъртата минута, когато Мохамед Салах получи на десния фланг и комбинира с Райън Гравенберх, който технично с пета отклони за Харви Елиът. Младокът завладя празното пространство и стреля рисково пред дъгата на наказателното поле, само че вратарят Джейвс Трафърд избави.

Минута по-късно Зеки Амдуни напредна в половината на Ливърпул и реши да стреля от отдалеченост, само че на безвредна отдалеченост от лявата греда на Алисон.

Гостите бързо по-късно поведоха в резултата. В шестата минута Коди Гакпо напредна по левия фланг, влезе в наказателното поле и върна към границата му за Дарвин Нунес, който нанесе прелестен невисок изстрел с десния крайник, който влетя неспасяемо в долния ляв ъгъл на вратата на Трафърд - 0:1. По този метод уругваецът прекъсна головата си суша, защото не се бе разписвал в шампионата от края на октомври.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР