Новак Джокович заяви, че е изиграл най-добрите си мачове в

...
Новак Джокович заяви, че е изиграл най-добрите си мачове в
Коментари Харесай

Новак Джокович: Страхотен турнир за мен, все пак не загубих сет

Новак Джокович съобщи, че е изиграл най-хубавите си мачове в Париж през миналата седмица. Сърбинът завоюва 34-ата си " Мастърс " купа и общо пета в Париж.
 Джокович сграбчи пета купа в Париж
Джокович сграбчи пета купа в Париж

Сърбинът не загуби сет по пътя към купата

" Страхотен шампионат за мен, въпреки всичко не изгубих сет. Играх доста добре, изключително в последните три мача. Мислих си го, до момента в който се нижеха кръговете тази седмица. Чувствам се по-добре на корта, по-уверен съм и играя по-добре. Очевидно е, че за Денис това бе първи " Мастърс " край и е изцяло ново чувство. Той се оправи добре, а и двамата сервирахме доста добре във финала.

Поради някаква причина беше по-лесно да сервираш бързо, може би кортът бе по-бърз, тъй като имаше повече хора по трибуните и беше по-топло. И двамата сервирахме добре, нямаше доста дълги разигравания в мача, по тази причина завърши за единствено към час. Бях стабилен, когато трябваше и направих ранен пробив, който ми беше задоволителен.

Чувствах се чудесно, през цялата седмица имах доста убеденост, само че най-много в последните три дни. Това ми дава огромен кураж за идните Финали на АТР. Имам седмица да си умря и да се приготвя за още един страховит шампионат ", сподели Джокович, който ще се бори с Рафаел Надал за довеждане докрай на годината като номер 1 в ранглистата на ATP.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР