Новак Джокович за пореден път засвидетелства своето чувство за хумор

...
Новак Джокович за пореден път засвидетелства своето чувство за хумор
Коментари Харесай

Изглеждам пиян на корта: Джокович се самоиронизира след любопитни снимки от Синсинати

Новак Джокович за следващ път засвидетелства своето възприятие за комизъм със занимателен коментар в обществените мрежи по отношение на любопитен миг от вчерашния му конфликт в Синсинати, който приключи с отричане на Алехандро Давидович Фокина поради травма в гърба след края на първия сет.

Проблемите за испанеца започнаха още в средата на откриващата част и на почивката при 4:3 той се възползва от правото си на медицински таймаут отвън корта. Това отвори продължителна пауза сред геймовете, по време на която Джокович реши да подари малко шоу на публиката.

Докато чакаше противника си да се завърне на корта, 23-кратният първенец от Шлема видя, че една от зрителките на първия ред е насочила камерата си към него и се приближи към нея, изпращайки ѝ въздушни целувки. 

Впоследствие фрагментите от телефона на въпросната жена бяха оповестени в формалния Instagram профил на шампионата, само че от коментара на Ноле към обявата можем да заключим, че не е останал изключително удивен от фотографските умения на дамата.

" Хаха, благодаря, че публикувахте тези фрагменти, на които наподобявам по този начин, като че ли съм пийнал на корта ", написа Джокера шеговито в отговор на поредицата от фотоси.
   Вижте тази обява в Instagram.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР