Новак Джокович все пак може и да участва на Откритото

...
Новак Джокович все пак може и да участва на Откритото
Коментари Харесай

Джокович все пак може и да участва на US Open

Новак Джокович въпреки всичко може и да взе участие на Откритото състезание на Съединени американски щати, което стартира в края на месеца, откакто Американският център за надзор на заболяванията (CDC) разхлаби ограничаващите ограничения, свързани с битката с разпространяване на Covid-19 в страната.

Новите разпореждания на CDC се отнасят до тестване, карантиниране и носене на маски вътре в страната, само че е допустимо да бъдат последвани и от по-леки ограничения за влизане в страната. Към момента непознати жители могат да влязат в Съединени американски щати, единствено в случай че са изцяло имунизирани против ковид, заради което Джокович не взе участие на Мастърсите в Индиан Уелс и Маями напролет и съвсем несъмнено ще пропусне Мастърса в Синсинати, който стартира в неделя.

Остава неразбираемо обаче дали CDC ще промени ограничаващите ограничения за влизане в Съединени американски щати в точния момент, с цел да може Джокович да взе участие на US Open. " В идващите седмици CDC ще работи върху възобновяване на рекомендациите за опазване на здравето и пътешестване ", споделят от Центъра.

Наскоро Джокович съобщи, че не желае повтаряне на австралийската сага от началото на година и ще пътува за Съединени американски щати, единствено в случай че има категорично разрешение да го стори. US Open стартира на 29-и август, а Джокович е троент първенец в конкуренцията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР