Новак Джокович успокои всички свои почитатели по повод физическото си

...
Новак Джокович успокои всички свои почитатели по повод физическото си
Коментари Харесай

Джокович преди първия си мач в Мелбърн: Китката ми е добре; успях да се възстановя навреме

Новак Джокович успокои всички свои фенове във връзка физическото си положение и най-много проблемите си в китката преди началото на акцията по отбраната на купата си в Мелбърн. Сърбинът се оплака от контузия точно в тази област на играещата си ръка при присъединяване си на United Cup, като точно травмата изигра основна роля при провалянето му от Алекс де Минор, което постави и завършек на серията от 43 следващи победи за международния номер едно на австралийска земя.

На конференция в часовете преди да излезе на корта за откриващия мач на тазгодишния Аустрелиън Оупън, рекордьорът по трофеи от Големия шлем побърза да зарадва феновете си, че надалеч не се усеща толкоз зле, споделяйки по какъв начин контузиите му при предходните издания на шампионата са били надалеч по-сериозни:

" Китката ми е добре. Имах нужното време, с цел да се възстановя от дуела си против Де Минор на United Cup до първия ми мач тук. Тренирам оптимално, като не изпитвам никаква болежка по време на сесиите си. Всичко наподобява добре, следва да забележим и дали ще бъде по този начин.

Травмата не е толкоз тежка като други травми, които съм имал при участията си тук. През 2021-ва и през предходната година имах доста по-сериозни травми, с които трябваше да се оправям. Не мога да предположа дали болката ще се възобнови. Когато стартира да играя мачове, то равнищата на стрес по време на тях са доста по-високи, тъй че не знам, ще разберем. ", обясни 10-кратният първенец от Откритото състезание на Австралия, който по-късно в хода на днешния ден ще излезе на корта за дуела си от първия кръг на конкуренция против 18-годишния квалификант Дино Призмич.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР