Новак Джокович трябваше да пропусне миналогодишното издание на US Open,

...
Новак Джокович трябваше да пропусне миналогодишното издание на US Open,
Коментари Харесай

Имитации на Шарапова, Макенроу, и Кирьос: Шоуменът Джокович се завърна на US Open

Новак Джокович трябваше да пропусне миналогодишното издание на US Open, откакто не бе позволен в страната поради имунизационния си статус, само че през вчерашния ден сърбинът се завърна на най-големия тенис стадион в света - Arthur Ashe, с цел да организира първата си подготовка в Ню Йорк. Шампионът от Синсинати се радваше на топло посрещане от публиката и за следващ път извади нескрито своята шоуменска страна, забавлявайки цялостните трибуни с фалшификати на някои от своите някогашни и сегашни сътрудници.

23-кратният притежател на титли от Шлема в предишното нееднократно е иронизирал навиците и ритуалите на забележителни тенисисти, измежду които най-силно се отличаваше имитацията на Мария Шарапова, която направиха дружно с Григор Димитров по време на демонстративния шампионат The Boodles през 2013 година.

За прочут интервал от време Ноле бе прекратил тази си активност, само че нощес се завърна в тази си роля, иронизирайки държанието и дейностите на Мария Шарапова, Джон Макенроу, Горан Иванишевич и Ник Кирьос преди осъществяването на начален удар.

He`s got all the jokes.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР