Новак Джокович трябваше да премине през редица много тежки моменти

...
Новак Джокович трябваше да премине през редица много тежки моменти
Коментари Харесай

Старата любов ръжда не хваща: Френската публика отново освирка бурно Джокович

Новак Джокович трябваше да премине през редица доста тежки моменти на корта във вчерашния си 1/8-финален конфликт от Мастърса в Париж против Талон Грийкспор. Сърбинът беше надалеч от познатото си равнище на игра и се оказа изоставащ със сет, а нидерландецът даже можеше да пробие при 4:4 във втората част и по този начин да си завоюва правото да сервира за крайния триумф, само че международният номер едно за следващ път сподели, че в никакъв случай не се предава и реализира поврат, който му даде правото да търси реванш против миналогодишния първенец Холгер Руне.

Самият дуел сред Джокович и Грийкспор пък предложи драма освен на корта, а и по трубуните. Както знаем, то сърбинът няма изключително топла връзка с почитателите във френската столица и постоянно беше освиркван по време на Ролан Гарос. Тогава Ноле съобщи, че част от публиката във френската столица е неуважителна и заслужава да им се отвръща по същия метод.

Вчера " остарялата обич " сред Джокович и парижани се зароди с цялостна мощ, откакто феновете си разрешиха да приветстват негова двойна неточност на брейкбол в третия сет, с която геймовете станаха 4:4. Това вбеси топ поставения и той стартира да предизвика феновете, подканяйки ги да продължат по същия метод и бурните освириквания по адрес на балканеца не закъсняха.

Изглежда обаче 24-кратният първенец от Шлема се нуждаеше тъкмо от нещо такова, с цел да възпламени вътрешния огън в себе си и не даде нито една точка повече на своя противник до края на срещата.
   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР