Новак Джокович трябваше да изживее една от най-тежките седмици в

...
Новак Джокович трябваше да изживее една от най-тежките седмици в
Коментари Харесай

Ибрахимович: Не е редно Джокович да се ваксинира, за да върши това, което обича

Новак Джокович трябваше да изживее една от най-тежките седмици в своя живот, откакто австралийската му виза беше обявна за невалидна от Федералния съд и Ноле трябваше да бъде депортиран назад в Сърбия. Кариерата на международния номер едно наподобява съществено застрашена, тъй като другите шампионати от Шлема са също на път да вкарат предписание за наложително имунизиране и балканецът може да се окаже без изключително право на избор по въпроса.

Световноизвестният футболист Златан Ибрахимович пък е един от най-близките другари на Джокович в спортните среди, а това не е изненада за никого, имайки поради сходните им корени и невероятна обща жадност за победа на игрището. Златан и Новак са пример във връзка с вярата в личните благоприятни условия и запазването на дългоденствие в своята сфера.

Голмайсторът на Милан за следващ път застана зад 20-кратния първенец от Шлема и го показа по следния метод по отношение на последните зародили проблеми по въпроса за имунизирането непременно:

" Аз персонално съм имунизиран, с цел да предпазя околните си, а не да упражнявам специалността си. В тениса обаче нещата не наподобяват по този метод и това не ми се вижда редно. Всеки би трябвало да реши обстановката самичък за себе си и не можеш да задължаваш някого да се ваксинира срещу волята си, в случай че просто желае да прави това, което обича " - приключи ексцентричният швед.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР