Новак Джокович ще се изправи срещу американеца Доналд Йънг в

...
Новак Джокович ще се изправи срещу американеца Доналд Йънг в
Коментари Харесай

Джокович се размина с Федерер и Надал

Новак Джокович ще се изправи против американеца Доналд Йънг в първия кръг на Australian Open. Сърбинът е подложен под номер 14, откакто пропусна втората половина на предишния сезон заради травма в лакътя. Шестрактният първенец в Мелбърн може да играе против Гаел Монфис във втория кръг.

Все още не е ясно в какво положение е Джокович, който за последно игра на “Уимбълдън” предходната година. Ако той стигне до късните стадии на шампионата, сърбинът евентуално може да срещне на осминафиналите поставения под номер 4 Александър Зверев. Новак обаче се размина с любимците Роджър Федерер и Рафаел Надал, като с швейцареца може да се види чак на полуфиналите.

Шампионът от предходната година Федерер стартира отбраната на купата си против Алиаз Бедене от Словения. В неговата част на схемата са Ришар Гаске, Милош Раонич и Сам Куери. Потенциални противници на четвъртфиналите са му Давид Гофен и Хуан Мартин Дел Потро. Аржентинецът стартира с сложен дуел против Франсис Тиафоу (САЩ), а на пътя му е и Томаш Бердих.

" I don't like going to draws. They freak me out! "

Welcome, @rogerfederer #AusOpen pic.twitter.com/jh6gojmuNK
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 11, 2018
Надал ще се изправи против Виктор Ещрела Бургос от Доминиканската република в първия си мач в Мелбърн. Испанецът би трябвало да е удовлетворен от жребия, като на пръв взор по-сериозни провокации пред негова може да са Джон Иснър на осминафиналите и Марин Чилич на четвъртфиналите.

ПЪЛНИЯТ ЖРЕБИЙ ПРИ МЪЖЕТЕ В PDF ФОРМАТ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР