Новак Джокович се появи за първи път, след като беше

...
Новак Джокович се появи за първи път, след като беше
Коментари Харесай

Джокович приветства подкрепящите го пред хотела със сърце

Новак Джокович се появи за първи път, откакто беше настанен в хотел за бежанци в Австралия. Поне това твърди индивидът, разгласил малко видео в Туитър.

На клипа се вижда контур на човек, който прави сърчице с ръце. Смята се, че това е сръбският тенисист, който приветства събралите се пред постройката хора, които го поддържат.

يا عمري يوزع بوسات
— w’nole 20GS (@__wa8)

Джокович беше настанен в изолирания хотел, откакто не беше позволен на територията на Австралия. В понеделник (10 януари) ще бъде решено дали той да бъде депортиран.

Преди дни международният номер 1 в тениса разгласи, че е получил особено здравно позволение да играе на първия за годината шампионат от Големия шлем. При идването си в Австралия обаче той беше арестуван и прекара 9 часа на летището, а локалните управляващи настояват, че визата му е сбъркана.

Снимка: Reuters

Стотици хора от сръбски генезис се събраха пред постройката, с цел да поддържат Джокович. Те, както и фамилията на тенисиста, настояват, че австралийските управляващи се пробват да унижат най-великия тенисист на света и да му попречат да стане водач по извоювани трофеи от Големия шлем. В момента той, Рафаел Надал и Роджър Федерер имат по 20 трофеи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР