Новак Джокович се оттегли и от турнира в Маями. Сърбинът

...
Новак Джокович се оттегли и от турнира в Маями. Сърбинът
Коментари Харесай

Очакваното се случи: Новак Джокович няма да може да играе и на Мастърса в Маями

Новак Джокович се отдръпна и от шампионата в Маями. Сърбинът към този момент пропусна конкуренцията в Индиън Уелс, само че се надяваше, че държавното управление на Съединени американски щати може да направи изключение и въпреки всичко да го забележим в деяние на едно от двете дебютни " Мастърс " надпревари през новия сезон, само че американците остават непреклонни, следвайки наложената към този момент мярка, че е неразрешено на неимунизирани чужденци да влизат в страната до 11-ти май.

Припомняме ви, че персонално сенаторът на Флорида написа писмо до президента Джо Байдън, в което се опита да спомага на Джокович за вероятно присъединяване в Маями, само че Байдън в нито един миг не разяснява проблема на тенисиста и по този начин за четвърта поредна година го лиши от опцията да се завърне в Индиън Уелс или Маями.

Отказването на Ноле идва два дни преди тегленето на жребия за конкуренцията, а Себастиан Корда също се причисли към международния номер едно, защото към момента лекува контузията, която го принуди да се откаже в четвъртфиналния си дуел от Аустрелиън Оупън.

Местата на двамата тенисисти в главната скица ще бъдат заети от колумбиеца Даниел Елахи Галан и локалния представител Денис Кудла, а 22-кратният първенец от Шлема по всяка възможност ще се завърне на корта за Мастърса в Монте Карло, чието начало ще бъде обещано на 9 април.

Miami update:
OUT: Djokovic, Korda
IN: Galan, Kudla
Next: Cecchinato
— Entry List Updates (@EntryLists)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР