Новак Джокович продължава да мечтае за спечелването на своята 22-ра

...
Новак Джокович продължава да мечтае за спечелването на своята 22-ра
Коментари Харесай

Джокович за травмата си: Нещата не изглеждат добре; само Господ може да ми помогне

Новак Джокович продължава да мечтае за спечелването на своята 22-ра купа от Големия шлем, само че през днешния ден сърбинът несъмнено имаше мотиви за терзание, защото изпита неочаквана болежка в региона на лявото бедро и обстановката излизаше отвън надзор, когато квалификантът Енцо Куако завоюва тайбрека на втория сет и изравни общия резултат.

Все отново някогашният номер едно се завърна добре облепен на корта и се оправи с болката, както и със своя противник, а това му даде място в третия кръг на Аустрелиън Оупън, където ще премери сили с Григор Димитров. Изглежда обаче, че здравословните проблеми на Ноле са в действителност съществени, съдейки по изявлението му пред камерата на Евроспорт и занапред следва да разберем дали това ще повлияе по някакъв метод на неговото показване напред в конкуренцията:

" Нещата въобще не наподобяват добре, само че виждам на обстановката ден за ден. Чувствах се доста по-добре в предходния си дуел, в случай че направи параленост с днешните събития. Надявам се Господ и моят физиотерапевт да ми оказват помощ, с цел да съм подготвен в точния момент за идващия си мач, в който ще се изправя против доста сложен противник " - разяснява деветкратният първенец в Мелбърн.

" To be honest...
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР