Новак Джокович продължава да е тема номер 1 на световните

...
Новак Джокович продължава да е тема номер 1 на световните
Коментари Харесай

Джокович чете за... андроиди


Новак Джокович продължава да е тематика номер 1 на международните медии. Неговата депортация разбуни духовете и раздели хората в така и така обърканото време.

Един непряк въпрос обаче мъчеше почитателите му. Коя книга занимава вниманието на сърбина по време на полета от Дубай до Белград? Зададе го различен пасажер от самолета.


Оказа се, че международният номер 1 си пада по фантастика и химера. " Мечтаят ли андроидите за закон на труда? " на Милан Аранджелович е въпросната книга.

" Всички андроиди имат право да са беззъби. Андроидите имат право да работят, само че не и да получават възнаграждение. Андроидите имат равни права за непрекъснато зареждане и непрестанно работно време. Никой андроид не трябва да се подлага на стоматологичен гнет и свирепо отношение като към хората на зъболекарския стол. Андроидите имат право глас. Това право никой не може да им го отнеме, даже откакто престанат да действат. Всички андроиди имат право да ръждясват и да бъдат ръждясали. Андроидите с пренебрежение отхвърлят да крият своите катоди и аноди. Андроидите могат са реализиран своите цели единствено с настойчиво гласоподаване за досегашния ръководещ ред. Нека живите организми треперят пред нереволюционно настроените андроиди! Андроиди от всички страни, съединявайте се! ", се споделя в късото изложение на книгата.
View this post on Instagram




Тя излезе на пазара през 2021 година Тези 192 страници на младия създател може да бъде ваша единствено за 990 динара или към 17 лв..

Друга детайлност на фотографията обаче не избяга на вниманието на по-наблюдателните спортни почитатели. Джокович е в самолета без маска.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР