Новак Джокович признава, че да бъде далеч от семейството си

...
Новак Джокович признава, че да бъде далеч от семейството си
Коментари Харесай

Джокович: Винаги плача, когато оставям семейството и дома си

Новак Джокович признава, че да бъде надалеч от фамилията си в никакъв случай не е било елементарно за него, като разкрива, че плаче всякога, когато напуща дома си. 35-годишният Джокович е дружно със брачната половинка си Йелена от повече от 15 години. Джокович и брачната половинка му имат две деца.

Но даже откакто се ожени и стана татко, Джокович продължава да бъде мощна и преобладаваща мощ в тениса. В изявление за сръбския състезателен публицист Саша Озмо Джокович отвори дума за провокациите, с които се сблъсква, когато би трябвало да напусне дома си поради професионалната си работа.

" Не е елементарно, няма златна формула. Както всеки, който пътува доста заради естеството на работата си, по този начин и аз срещам компликации, когато става въпрос за срещи със брачната половинка и децата ми, с родителите ми, с братята ми... Не съумявам да прекарам толкоз време, колкото бих желал, със фамилията си - да вземем за пример в този момент ще прекарам повече от месец в Австралия.

Това ме боли, рева всякога, когато напущам дома си. Понякога ми се желае да е друго, само че отново споделям, доста съм признателен за всичко, което животът ми е дал - моите компликации са нищо спрямо тези на другите хора. Опитвам се да съзнавам този факт, само че фамилията ми към момента доста ми липсва.

Заедно със брачната половинка ми непрестанно търсим този баланс - от време на време се получава, от време на време не. Животът е подобен, тъкмо като вълните, нагоре и надолу, тъй че най-важното за един мъж е да остане правилен на себе си и да направи всичко допустимо да се приспособи към всички условия ", сподели Джокович пред Озмо от Tennis Majors.

Междувременно Джокович дойде в Мелбърн, откакто завоюва шампионата в Аделаида. На Откритото състезание на Австралия Джокович е рекорден деветкратен първенец. Навлизайки в Откритото състезание на Австралия, Джокович има проблем с подколянното сухожилие, само че той уточни, че чака да бъде добре за откриващия шампионат от Големия шлем за сезона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР