Новак Джокович понесе множество критики през миналия сезон, когато му

...
Новак Джокович понесе множество критики през миналия сезон, когато му
Коментари Харесай

Легендата Джими Конърс: Сега всички целуват задника на Джокович!

Новак Джокович понесе голям брой рецензии през предишния сезон, когато му се наложи да пропусне редица огромни съревнования поради отхвърли си да се имунизира. Мнозина осъдиха остро това негово решение, защото по този метод той изгуби опцията си да се състезава в два шампионата от Големия шлем и тогава изглеждаше, че възможностите му да задмине Рафаел Надал по " мейджър " титли доста понижават.

Наскоро някогашният №1 в света Джими Конърс се включи в подкаст, където изрази цялостната си поддръжка към сърбина, като в същото време показа възмущението си от сервилното държание на критиците на балканеца.

" Този човек отстояваше своите убеждения, без значение дали останалите бяха съгласни с тях. Той беше подготвен да се придържа към тях даже с цената на това да пропусне значителен брой шампионати. Това е брутално.

Мога да го схвана изцяло, защото аз също съм бил спиран от присъединяване в дадени съревнования, да вземем за пример Откритото състезание на Франция ", разяснява 70-годишният Конърс, на който от 1974 година до 1978 година е неразрешено да играе на Ролан Гарос, тъй като се асоциира с лигата World Team Tennis, което е в прорез с правилника на ATP.

" В такива случаи единственият метод, по който можеш да вземеш реванш след всичко станало, е да излезеш на корта и да побеждаваш. Не ми се желае да го споделям, тъй като някои хора биха могли да си помислят, че съм сърдит или нещо сходно. Не съм сърдит. Просто знам какъв брой от тези хора, които злословеха против него през предходната година, в този момент му целуват задника. Всичките. До един ", уверен е някогашният номер 1.

Синът на американската легенда - Брет, който също взе присъединяване в подкаста, споделя мнението на именития си татко.

" Да, всеки човек, който предходната година говореше какъв брой неприятен човек е Джокович, в този момент споделя: " Не, не бях аз ". Това те навежда на мисълта, че в днешно време всички хора се обръщат накъдето повее вятърът. Причините, заради които Джокович избра да не се имунизира, бяха изцяло разумни, само че все пак той бе третиран като шут ", добави още Конърс-младши.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР