Новак Джокович получи трофея от ръцете на Яник Ноа и

...
Новак Джокович получи трофея от ръцете на Яник Ноа и
Коментари Харесай

Новак Джокович: Ако искаш по-добро бъдеще, просто трябва да го създадеш със своите ръце


Новак Джокович получи трофея от ръцете на Яник Ноа и по-късно приказва вдъхновяващо след извоюваната трета купа в Ролан Гарос и 23-а в огромния шлем. Според него, да сложи връх по най-вече трофеи в четирите топ-турнира тъкмо в Париж има особено значение. Защото постоянно във френската столица му е било най-трудно. От новата седмица сърбинът ще се реалокира от 3-о на 1-о място в ранглистата на АТР.

" Още един път желая да благодаря за специфичното отношение. Привилегия е за мене да споделя този миг. Едва ли е съвпадане, ча тъкмо тук взех 23-ата си купа, тъй като тук постоянно ми е било най-трудно. Изключително съм горделив и удовлетворен. Благодаря за силата, ентусиазма и позитивните страсти ", стартира сръбският първенец. И по-късно се обърна към Каспер Рууд, който се бори колкото му позволяваха силите: " Поздравления за твоя екип, които са страхотни експерти и хора. Съжалявам за резултата, знам какъв брой е мъчно. Но ти играеш трети край в последните си пет участия в Големия шлем и втори следващ тук. Пожелавам ти да побеждаваш всеки, с изключение на мене ".

 Новак Джокович

" Огромна чест е за мене да получа купата от ръцете на Яник Ноа. Бях доста дребен, когато ти Яник, се отхвърли. Но знам какво голямо въздействие имаш върху историята на френския тенис. Благодарен съм на фамилията ми, на хората от моя щаб, тъй като не ме оставиха без поддръжка нито за минутка. Накрая желая да кажа, че в случай че искаш по-добро бъдеще, би трябвало да го създадеш. Всичко е в твоите ръце ".

" Благодаря на футболните звезди, които пристигнаха на мача и ми дадоха поддръжката си – Жиру, Ибрахимович, Мбапе, том Брейди. За мене е чест да играя пред такива хора, такива звезди ", приключи Джокович.

Рууд, който се бори крепко и може би заслужаваше да завоюва първия сет, също отдаде заслуженото на новия първенец. " Това е още един връх, с който ти пренаписа историята на нашия спорт. Радвам се, че аз съм индивидът, който първи те поздравява за купата. Продължавай да работиш по този начин и да подобряваш върхове. Благодаря на уредниците и на хората, които идваха рано заран и си тръгваха късно вечер. Не бива да бъдат забравени ".
" Не мога да благодаря на всички, само че желая да загатна майка ми, татко ми, фамилията и щаба ми. Публиката, атмосферата бяха невероятни в тези две седмици. Надявам се, че ще се забележим следващата година, сподели Каспер Рууд от корта.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР