Новак Джокович отнесе Адриен Манарино с 6-0, 6-0, 6-3 и

...
Новак Джокович отнесе Адриен Манарино с 6-0, 6-0, 6-3 и
Коментари Харесай

Джокович даде само три гейма на Манарино

Новак Джокович отнесе Адриен Манарино с 6-0, 6-0, 6-3 и се класира за четвъртфинал на Australian Open. Там негов противник ще бъде номер 12 в схемата Тейлър Фриц. Американецът се оправи с миналогодишния финалист.

За Ноле това е класиране под номер 58 на четвъртфинал в Големия шлем. Така той изравни върха на Роджър Федерер. Сърбинът също така излезе на второ място и в подреждането по победи на нула сета в Шлема. Той към този момент има 48 сета на нула и пред него е само Андре Агаси с 50 победи на нула.

Манарино има 13 загуби в 13 мача с Ноле и през днешния ден изглеждаше същински благополучен и разчувствуван, когато най-сетне завоюва гейм. Джокович пък навлиза във превъзходна форма. Той стартира мъчно шампионата, само че през днешния ден беше хладнокръвен. Той приключи мача единствено за час и 44 минути.

„. Наистина желаех да изгубя този гейм в третия, тъй като напрежението се трупаше мощно на арената. Мисля, че сервирах доста добре. В моментите, когато трябваше да изляза на първи сервис, го направих както би трябвало. Последните ми няколко дни са в действителност положителни, а през днешния ден самичък си споделям, че беше ужасно показване “, съобщи сърбинът.

Фриц в профил Циципас след 7-6(3), 5-7, 6-3, 6-3 за над три часа на корта. Американецът в никакъв случай до през днешния ден не беше побеждавал конкурент от топ 10 на шампионат от Шлема. Фриц вкара 13 аса и направи 50 уинъра, с цел да разочарова Циципас.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР