Новак Джокович остави себе си извън списъка с фаворитите за

...
Новак Джокович остави себе си извън списъка с фаворитите за
Коментари Харесай

Джокович постави себе си извън фаворитите на "Уимбълдън"

Новак Джокович остави себе си отвън листата с любимците за купата на " Уимбълдън ". Сърбинът счита, че най-големи благоприятни условия за триумф има Роджър Федерер, който ще търси рекордна девета купа в конкуренцията.

Джокович победи преди ден Григор Димитров в " Куинс " и се класира за четвъртфиналите. Това беше първият му извоюван мач против състезател от топ 10 от повече от година.

Въпреки триумфа и последователното възстановяване на формата си сърбинът съобщи, че е рано да се мисли за нова купа от Големия шлем. " Нека не гледаме прекомерно напред толкоз рано. Определено не съм един от любимците на " Уимбълдън ", сподели трикратният първенец в шампионата.

" Роджър е явният любимец без подозрение. Надал може би не е играл добре на " Уимбълдън " съгласно своите стандарти, само че го е печелил няколко пъти. Той несъмнено е един от претендентите за купата ", съобщи Джокович.

Испанецът, който завоюва " Уимбълдън " през 2008 и 2010 година, ще стартира сезона на трева непосредствено за шампионата от Големия шлем.

Според Джокович и завърналият се след травма Анди Мъри има опция да поеме в вярната посока с поддръжката на публиката.



Всичко, което би трябвало да знаете за: Уимбълдън (483)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР