Новак Джокович определи Анди Мъри като вдъхновение за останалите играчи,

...
Новак Джокович определи Анди Мъри като вдъхновение за останалите играчи,
Коментари Харесай

Джокович за Мъри: Легенда на тениса

Новак Джокович дефинира Анди Мъри като ентусиазъм за останалите играчи, заради издръжливостта му и изрази убеденост, че ще се върне на " Уимбълдън " през 2025 година, въпреки британецът да съобщи, че това е последното му присъединяване, след отдръпването му от шампионата на сингъл във вторник.

Мъри, който победи на " Уимбълдън " през 2013 година, поставяйки завършек на 77-годишното очакване на Англия за първенец на сингъл при мъжете, също по този начин завоюва короната през 2016 година Тази година той ще играе единствено на двойки, откакто претърпя интервенция за киста на гръбначния дирек на 22 юни, и не съумя да се възвърне изцяло.

" Надявам се, че може да получи още един късмет на Уимбълдън следващата година на сингъл. Познавайки го, той ще се опита да направи това ", показа Джокера.

" Невероятна устойчивост през цялата му кариера. Многократен победител в Големия шлем. Легенда на тениса. Номер едно в света... Просто голямо ентусиазъм за всички играчи. Той няма нищо срещу да излиза на корта с часове всеки ден. Невероятен експерт ", добави той.

" Неговият метод е нещо, което би трябвало да се учи. Волята му да види до каква степен може да стигне, даже и с изкуствена тазобедрена става, е нещо, което е вдъхновяващо, само че също по този начин служи като превъзходен образец за доста спортисти, по-млади, които се оплакват от всичко ", продължи Джокович.

" Той остави страхотна диря на и отвън корта в тениса. Но нещо ми подсказва, че той ще продължи. Той има цялостното право да каже по кое време е финалът за него. Ако желае да продължи, без подозрение хората ще се радват доста за това ", приключи сърбинът, представен от Ройтерс.
 Гришо се изправя против китаец на
Гришо се изправя против китаец на " Уимбълдън "

Двубояг с Юнченг Шан ще започва най-рано в 16:30 часа, на корт №3
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР