Новак Джокович обяви, че не знае дали ще играе на

...
Новак Джокович обяви, че не знае дали ще играе на
Коментари Харесай

Джокович загатна, че може да пропусне сезона на трева

Новак Джокович разгласи, че не знае дали ще играе на идния сезон на тревни кортове. Сърбинът отпадна на четвъртфиналите в " Ролан Гарос " след изненадваща загуба от 72-ия в света Марко Чекинато 3:6, 6:7 (4), 6:1, 6:7 (11) за 3.30 часа. Носителят на 12 трофеи от Големия шлем беше доста сърдит след мача, само че не се оправда с проблемите във врата, които имаше в срещата с Чекинато.

Джокович реши да даде конференция в една от дребните зали в комплекса на " Ролан Гарос ", а не в огромната конферентна зала. Той отговаряше сбито на въпросите, които му бяха заложени.

" Не знам дали ще играя на трева ", сподели лакиночно Джокович на един от въпросите какво му следва след " Ролан Гарос ".

Той се завръща след дълготрайно лекуване на травма в лакътя. Джокович имаше доста проблеми, само че в Париж загатна, че навлиза в по-добро положение.

Сърбинът е троент първенец от " Уимбълдън " (2011, 2014 и 2015 г.), а преди година отпадна на четвъртфинал. Тогава Джокович се отхвърли във втория сет против Томаш Бердих.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ролан Гарос (372)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР