Новак Джокович недвусмислено заяви в началото на седмицата, че е

...
Новак Джокович недвусмислено заяви в началото на седмицата, че е
Коментари Харесай

Муратоглу подкрепи Джокович: Малцина биха поставили принципите си пред славата

Новак Джокович недвусмислено съобщи при започване на седмицата, че е изцяло подготвен да пожертва всички титли и триумфи, само че не и да се имунизира против COVID-19. Изакзавнето му провокира сериозен отзив в обществените мрежи, измежду които имаше както голям брой рецензии, по този начин и редица изявления в поддръжка на сърбина за това, че отстоява правилата си.

В поддръжка на Новак Джокович се изрече и актуалният ментор на Стефанос Циципас и Серина Уилям - Патрик Муратоглу. В своя Youtube канал французинът показа със феновете си, че не е очаквал сходен процес на обстановката със международния номер едно и е прелестно впечатлен от неговата позиция, а ето какви бяха точните думи на някогашния играч в АТР Тура:

" Ако би трябвало да бъда прям, съм в действителност сюрпризиран от позицията на Новак Джокович. Не чаках това да бъде неговият избор. Неговата съществена цел постоянно е била да бъде на върха във всяка една ранглиста, да бъде по-добър от Роджър Федерер и Рафаел Надал, само че в случай че не се ваксинира, това явно няма по какъв начин да се случи.

За следващ път Джокович сподели на света, че стои компактно зад думите си и даже желанието му да усъвършенства непрекъснато международните върхове не може да го накара да не остои правилата си. Впечатлен съм от Новак. Той още веднъж се потвърди като същински първенец.

След изказването, което направи пред BBC, заслужава да получи само и единствено възторженостти. Хората би трябвало не да го подлагат на критика, ами да го поздравяват, тъй като малко на брой са тези, които ще слагат правилата си пред славата и триумфите. " - приключва Муратоглу.

Източник: Tennis Head

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР