Новак Джокович не успя да спечели своята 11-а титла в

...
Новак Джокович не успя да спечели своята 11-а титла в
Коментари Харесай

Отново защитиха Джокович от критиците

Новак Джокович не съумя да завоюва своята 11-а купа в Мелбърн. Световният номер 1 бе спрян на полуфиналите, от бъдещия първенец, Яник Синер и по този метод бе комплициран завършек на голямата доминация на сърбина.

След провалянето на Ноле много рецензии заваляха към носителя на 24 трофеи от „ шлема “, а някои даже побързаха да отпишат Джокович  за огромните титли. Сега, в негова поддръжка се изрече капитанът на Сърбия за Купа Дейвис, Виктор Троицки.

Според някогашния номер 12, Джокович ще се завърне по-силен и занапред ще печели още трофеи от „ огромния шлем “. Не разбирам за какво хората толкоз доста подлагат на критика Новак. Говорим за една единствена загуба и не може по подобен метод да се обезценява всичко. Сякаш почитателите бързо не помниха триумфите на Джокович и достиженията му в тениса. Преди всичко, той е човек, а не машина и не може да печели непрестанно. Разочарован съм от някои отзиви, които прочетох, тъй като някои стигнаха надалеч в изявленията си, като взеха решение, че Новак е дотук и няма да завоюва нищо до края на кариерата си. Мога да кажа на всички тези критици, че познавам чудесно Джокович, доста положителни другари сме, и съм уверен, че той ще се завърне подготвен за огромни борби. Твърдо имам вяра, че моят съотечественик ще завоюва още титли от огромния шлем и ще продължи да написа история “, сподели Троицки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР