Новак Джокович не се спогаждаше особено добре с публиката в

...
Новак Джокович не се спогаждаше особено добре с публиката в
Коментари Харесай

Урок по лингвистика: Джокович напсува фен на два езика по време на мача си с Рууд

Новак Джокович не се спогаждаше изключително добре с публиката в Монте Карло още през цялото време на шампионата, когато влезе в спор със съдията поради неточност в негов ущърб и незабавно получи бурни освирквания от трибуните. Световният номер едно пък въобще не се трогна и даже самичък изиска да чуе повече от същото, като даже стартира да дирижира отрицателните викания на почитателите по негов адрес. Изглежда това възпламени вътрешния огън у Джокера, което нееднократно се е случвало през години и той реализира пробив в същия гейм, а оттова насетне не даде никакви шансове на Лоренцо Музети и след мача качи фотография от момента, в който беше влезнал в ролята на диригент.

" Благодаря на оркестъра " - гласеше саркастичното обръщение на Ноле към привържените по трибуните, които несъмнено нямаха мотив да го поддържат в неговите последващи изяви в Кнажеството и това ясно си пролича по време на вчерашния полуфинал на балканеца с Каспър Рууд. Тогава един съответен почитател се опитваше да предизвика водача в международната класация и явно опитите му се оказаха сполучливи, тъй като си завоюва персонален " привет " от 2-кратния първенец в надпреварата.

Действието се разви при преднина от 4:3 гейма за Рууд в решителния сет, когато 24-кратният " мейджър " притежател таман беше осъществил рибрейк и сервираше в опит да изравни резултата. Изглежда обаче международният номер едно беше повлиян във втората точка на гейма от непрекъснатите подвиквания и говорене на въпросния човек, който беше напсуван на британски, а по-късно и на сръбски от Джокович, с цел да се подсигури, че е бил вярно свестен.

Изглежда обаче този път сърбинът не съумя да трансформира отрицателната сила в позитивна такава, тъй като от този миг насетне завоюва единствено още един гейм в мача, като загуби след позволена двойна неточност и по този начин продължава да е без доближат край от началото на сезона.

Djokovic is showing how it`s done vs hecklers. Shut the fuck up!
— Perfect Tennis (@perfecttennisuk)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР