Новак Джокович може да се похвали с приказен живот. Освен,

...
Новак Джокович може да се похвали с приказен живот. Освен,
Коментари Харесай

Сръбски модел отказала 60 000 евро, за да съблазни Новак Джокович

Новак Джокович може да се похвали с баснословен живот. Освен, че е номер 1 в света на тениса и има 18 трофеи от Големия шлем, той има и ужасно семейство. Двамата със брачната половинка му Йелена са дружно от 2005 година и имат две деца - Стефан на 6 и Тара на 3 години.

Ноле постоянно е бил образец за добър брачен партньор и татко, което му обезпечава още повече почитатели. И очевидно много ядосва недоброжелателите.
View this post on Instagram

Пред сръбското издание локалният модел Наталия Шчекич описа, че са ѝ предложили пари и екскурзии, с цел да съблазни Джокович и да се снима с него в съкровен миг. Красавицата е безапелационна, че е отказала!

" Не е загадка, че в политиката, спорта и други сфери, в които се въртят доста пари, лагерите на противниците работят тайно, с цел да се очернят. Така се срещнах с един човек, който се занимава с какво ли не. От Белград е, само че обикаля по целия свят. Той може да свърши всичко против солидна сума. Бяха го наели от Лондон, с цел да откри някое сладко, атрактивно момиче, което да съблазни Джокович, да го заведе в леглото си и да снима. Даже имаше и апартамент, в който това да се случи. Беше намерил момиче, супер красиво, само че проектите му се объркаха ", споделя преди дни неизвестен източник на " Свят и скандал ".
View this post on Instagram

Според него, въпросният човек се свързал точно с Наталия Шчекич след неуспеха на първичния проект. А от изданието незабавно я потърсиха за коментар.

" С мен се свърза един човек. Познавам го, сякаш е сериозен управител. Знам, че работи добре. Когато се разбрахме за срещата, мислех, че ще приказваме за някакъв ангажимент - фотосесия или ревю. По време на диалога ни обаче научих, че няма нищо общо с това. Даже си мислех, че е някаква скрита камера. Предлагаше ми да съблазня Ноле Джокович и по-късно да се фотографирам с него. Каза ми да не се тормозя, щял всичко да уреди. Щяла съм да получа 50 000 - 60 000 евро, да имам опция да пътувам където желая. Смеех се, чаках да ми каже, че се майтапи, само че той беше сериозен ", споделя Наталия.
View this post on Instagram

" Наистина - почувствах се унижена и афектирана. Знам, че приказват какво ли не за моделите, само че с години се трудех да изградя това име, да не го омърсят. А този безусловно ми оферираше да дремя с някой за пари! Исках да го зашлевя, да лисна чашата с вода в лицето му, само че въпреки всичко бяхме на обществено място. Взех си нещата и си потеглих! Надявам се, че никое момиче не му се е вързало, защото няма да е почтено към Ноле! Той е наш дипломат в целия свят, човек за образец ", прибавя Наталия.

Явно въпросният проект не се е осъществил, защото в медиите досега не е изминал сходен клип, а и папарашките издания не са намеквали за съществуването на подобен.
View this post on Instagram

Самият Джокович обаче разгласи, че няма да играе на шампионата в Маями, защото се пробва да балансира времето си на корта и миговете със фамилията си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР