Новак Джокович коментира отказването на Рафаел Надал от турнира в

...
Новак Джокович коментира отказването на Рафаел Надал от турнира в
Коментари Харесай

Джокович: Тенисът има нужда от Рафа

Новак Джокович разяснява отказването на Рафаел Надал от шампионата в Бризбън заради травма. Сърбинът съобщи, че тенисът има потребност от Рафа.

" Той се е завръщал толкоз доста пъти, тъй че постоянно вярваш, че ще го направи още веднъж, показа Новак след класирането си за четвъртфиналите на шампионата в Доха. - Играта му е доста физическа и слага под огромно напрежение ставите, коленете. Тенисът има потребност от Рафа, няма подозрение в това. Той е една от най-големите митове на всички времена и желаеме да виждаме в игра. "

Джокович и Надал са се изправяли един против различен 52 пъти. Един от най-паметните им мачове бе на финала на Откритото състезание на Австралия през 2012 година, когато Новак надви след съвсем шест часа игра.

" Te necesitamos ", Djokovic al lesionado Nadal: https://t.co/yJ3KxiDKRH pic.twitter.com/QtYmw46Obj
— Espectador Deportes (@DeportesEE) January 3, 2019
Като се изключи присъединяване му в Абу Даби, Рафа не е играл в формален мач от септември, когато се отхвърли по време на полуфинала си против Хуан Мартин дел Потро. 32-годишният испанец по-късно се подложи на интервенция на глезена и възобнови тренировки преди три седмици.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР