Новак Джокович каза, че късните начални часове на двата основни

...
Новак Джокович каза, че късните начални часове на двата основни
Коментари Харесай

Новак Джокович възропта срещу късните часове на основните кортове на Уимбълдън

Новак Джокович сподели, че късните начални часове на двата съществени корта в Лондон на процедура трансформират " Уимбълдън " в шампионат на закрито за играчите, които вземат участие във финалните мачове за деня.

Седемкратният първенец и защитаващ купата си Джокович победи участващия с " уайлд кард " Тим ван Райтховен в четири сета под светлините на Централния корт в неделя в мач, който завърши до към 22:40 часа локално време (0:40 българско).

" Не виждам причина за какво да няма по-ранен старт на дуела ", сподели Джокович, имайки поради начални часове от 13:00 и 13:30 часа надлежно на корт номер 1 и централен корт. Играта на останалите кортове стартира в 11:00 часа локално време.

" Ако си по стратегия финален мач на Централния корт, ще завършиш дуела под покрив, което трансформира изискванията, на стила на игра, на метода, по който се движиш на корта. По-хлъзгаво е. Изкуствената светлина. Това в действителност е като шампионат на закрито в множеството случаи, когато си финален на Централния корт или на номер 1 ", разяснява сърбинът.
 Ник Кириос след нарушавания дрескод на
Ник Кириос след нарушавания дрескод на " Уимбълдън ": Правя каквото си желая

27-годишният австралиец към този момент получи две санкции до момента на турнира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР