Новак Джокович каза, че е работил с физиотерапевта си през

...
Новак Джокович каза, че е работил с физиотерапевта си през
Коментари Харесай

Джокович след титлата в Аделаида: Очаквам с нетърпение Откритото първенство на Австралия

Новак Джокович сподели, че е работил с физиотерапевта си през цяла нощ, с цел да се възвърне от казуса с подколянното сухожилие. Сърбинът победи Себастиан Корда (САЩ) на финала на шампионата в Аделаида, единствено седмица преди началото на Откритото състезание на Австралия.

Джокович получи лекуване на корта поради проблем с левия си крайник по време на съботната победа на полуфиналите над Даниил Медведев, откакто разтегна лявото си подколенно сухожилие. 35-годишният сърбин се движеше свободно на корта по време на финала, преди да избави мачбол и да завоюва с 6:7(8), 7:6(3), 6:4.

" Събудих се и всичко беше наред. До късно през нощта бях с физиотерапевта си, приказвах и с лекарите на шампионата. Но през днешния ден се усещах добре ", сподели Джокович след триумфа.

На Откритото състезание на Австралия от 16 до 29 януари Джокович ще се бори за рекордна десета купа, с цел да се изравни с Рафаел Надал с 22 трофея от Големия шлем.

" Не можех да желая по-добра подготовка за Откритото състезание на Австралия. Очаквам с неспокойствие Мелбърн. " Род Лейвър " е най-успешният корт в кариерата ми. Обичам да играя там. Нямам самообладание. Сега имам една седмица отмора за възобновяване и работа върху съответни неща във връзка с играта ми, тялото ми, с цел да бъда и подготвен душевен за двете дълги седмици ", съобщи Джокович.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР