Новак Джокович и Ник Кирьос дълги години бяха в открита

...
Новак Джокович и Ник Кирьос дълги години бяха в открита
Коментари Харесай

Никога не съм мислел, че ще водим такъв разговор: Джокович и Кирьос с любопитен чат

Новак Джокович и Ник Кирьос дълги години бяха в открита омраза между тях, откакто австралиецът неведнъж се изказваше меко казано отрицателно по адрес на сръбския си сътрудник, наричайки го глупак и заявявайки по какъв начин в никакъв случай няма да бъде най-великият тенисист. Това обаче изцяло се промени по-рано през тази година, когато по време на компликациите в Австралия тогавашният №1 получи поддръжка от най-неочакваното място, а точно от Кирьос, който беше един от дребното, декларирали безапелационната си позиция в подкрепа на балканеца.

Оттогава насам взаимоотношенията сред двамата се развиват в позитивна посока, като към този момент умерено можем да ги назовем другари, както и самите те се дефинираха по време на тазгодишния край на Уимбълдън. Джокович и Кирьос не престават да показват другарски взаимоотношения между тях, като нееднократно през последните месеци използваха обществените мрежи, с цел да се пошегуват един с различен.

Последният подобен случай датира от вчерашния ден, когато австралиецът разгласява в Instagram видео от тренировката си, на което се вижда по какъв начин, преди да сервира, тупка топката множество пъти, което мощно припомня за метода, по който 21-кратният първенец се приготвя за осъществяване на начален удар. От своя страна, сърбинът още веднъж показва възприятие за самоирония и насочи закачлив въпрос към Ник дали в действителност не го имитира, което сложи началото на любопитна замяна на известия, споделена от австралиеца с думите, че в никакъв случай преди не му е минавало през мозъка, че с Ноле ще водят сходен диалог:

Джокович:Това реплика на моята подготовка за сервис ли е?

Кирьос:Хахаха, това е толкоз занимателно. Но твоята е даже още по-зле. Приятел, на теб ти отнема 47283728 часа, с цел да сервираш. 

Джокович:Хахаха, по този начин е. Само от време на време, не всеки път. Трябва да работя повече, с цел да опитам да се доближа до твоето стремително бързо осъществяване на сервис.

Novak Djokovic engages in fun banter with Nick Kyrgios
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР