Новак Джокович и Карлос Алкарас стигнаха полуфиналите на турнира в

...
Новак Джокович и Карлос Алкарас стигнаха полуфиналите на турнира в
Коментари Харесай

Джокович и Алкарас продължават в Синсинати

Новак Джокович и Карлос Алкарас стигнаха полуфиналите на шампионата в Синсинати. Така те не престават към възможен пряк конфликт на финала.

Ноле се оправи с любимеца на домакините Тейлър Фриц. Сърбинът към този момент има седем победи от седем против американеца. Джокович завоюва след 6-0, 6-4. Така той стигна 75-и полуфинал в шампионатите от категория ATP 1000.. Следващият противник на Джокович ще е Александър Зверев.

„ Започнаг доста мощно и се оправих чудесно в първия сет. Във втория му дадох пробив и той поведе с 4-2. Но по-късно, макар поддръжката на публиката, направих четири солидни гейма “, сподели Ноле.

Джокович може да се върне на върха в международната класация, в случай че завоюва шампионата, а загуби от Хуберт Хуркач в другия полуфинал.

Самият Алкарас се оправи в три сета с австралиеца Макс Пърсел. Испанецът измъкна 4-6, 6-4, 6-4 против квалификанта след 2 часа и 11 минути на корта.

„ Беше в действителност комплицирано – той сервираше доста добре. Също по този начин имаше отлични излизания на мрежата “, изясни Алкарас. Световният номер едно стигна за първи път полуфинал в Синсинати. И общо за седми път е на полуфина в ATP 1000 шампионат. Испанецът преследва и седма купа през годината.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР