Новак Джокович е хванат с допинг, но от ATP го

...
Новак Джокович е хванат с допинг, но от ATP го
Коментари Харесай

В Канада: Новак Джокович е хванат с допинг

Новак Джокович е заловен с допинг, само че от ATP го прикриват. Това написа канадката Хелън Пелетие. Тя е някогашна тенисистка, а в този момент работи за локално радио.

" Говорих с няколко другари от средите на то тениса и те са на мнение, че спечелилият в 12 шампионата от огромния шлем е заловен с допинг. От ATP обаче не го афишират преднамерено ", стартира канадката.

" Наистина е учудващо къде изчезна онази невероятна физическа мощност, с която Новак печелеше години наред. Каквото и да е, аз слушам клюки отсам, оттова.

Някои от информациите ми обаче идват от хора, на които имам вяра извънредно доста и са уважавани в тенис средите. Засега са единствено коридорни клюки ", посочи дамата, която очевидно не се опасява от правосъдно гонене.

Припомняме, че Новак имаше слаба година, в която завоюва единствено два дребни шампионата. Преди няколко дни сърбинът разгласи, че е завършил сезона поради контузията в лакета. За последно той игра на " Уимбълдън ". 

Припомняме, че клюки за Новак и допинг вървяха и преди година. Голямата отмора на Рафа Надал беше обяснена по същия метод.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР