Новак Джокович досега имаше стряскащия баланс от 30 победи срещу

...
Новак Джокович досега имаше стряскащия баланс от 30 победи срещу
Коментари Харесай

Руне към Джокович: Никога няма да забравя какво си направил за мен

Новак Джокович до момента имаше стряскащия баланс от 30 победи против нито едно проваляне, когато завоюва първия сет от финалните си дуели в сериите " Мастърс ", само че тази наклонност беше преобърната през вчерашния ден от Холгер Руне, който не спря да има вяра в личните си сили до последно и в последна сметка пречупи съпротивата на защитаващия първенец. Самият някогашен номер едно одобри благородно своето проваляне и призна по какъв начин вижда в лицето на Руне един от бъдещите доминанти на играта и призна какъв брой впечатлен е останал от умеенето на младока да играе напрегнат. Сърбинът засипа противника си с похвали още от церемонията по награждаването, а след това употребява и обществените медии, с цел да поздрави младежа, който не остана по-назад и изрази голяма доза благодарност към една от най-големите митове в историята на спорта:

" Благодаря ти, че ме одобри с отворени ръце, когато се състезавах при юношите и таман правех прехода си към мъжкия тенис. Никога няма да не помни това. Ти си същински първенец " - гласи коментарът на Руне под поста на неговия подгласник в конкуренция.

Припомняме ви, че датчанинът постоянно тренираше с Джокович през последните години и нееднократно е изказвал мнение по какъв начин точно Ноле е единственият всред Голямата тройка, който обръща толкоз огромно внимание на младите играчи и постоянно е отворен да им помогне с даден съвет.
   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР