Нова звезда изгря на хоризонта. Павел Иванов, известен като младия

...
Нова звезда изгря на хоризонта. Павел Иванов, известен като младия
Коментари Харесай

Вижте младия Стефан Данаилов! Прати в пенсия Блатечки и Кара...

Нова звезда изгря на хоризонта. Павел Иванов, прочут като младия Стефан Данаилов, прати в пенсия по-възрастните икони на родното кино.

Калин Врачански, Асен Блатечки и Владо Карамазов към този момент си имат нова промяна секссимволи и това са момчетата от новия сериал " Татковци "! Ще го гледаме всеки работен ден от 18,00 часа.

Четирима са основните артисти в него - Филип Буков - прочут като доктор Хаджихристев от сагата " Откраднат живот ", младият Стефан Данаилов, както го назовава Аня Пенчева - Павел Иванов, Стоян Дойчев и Христо Пъдев. И четиримата имат забележително възприятие за комизъм и към този момент са звезди от театралната сцена.



" Не съм баща в същинския живот. Даже при започване на сериала също не съм баща. Но се оказва, че при " случай " преди години съм се сдобил със наследник. Моят персонаж мъчно привиква с мисълта за детето ".


Така Филип Буков показва своя нов облик. Двамата с Павел Иванов са възпитаници на починалия Стефан Данаилов. Павел даже се слави като " младия Ламбо ". Сравнение, което надареното момче подминава с усмивка. Филип Буков е обожател на моторите и даже на представянето на кино лентата пристигна с двуколката си, написа България Днес.

" Сериалът е извънредно трогателен. Става дума за четирима бащи, млади татковци. През тяхната позиция се преглеждат изгубени полезности, само че показани занимателно и налично за публиката. Покрай хумора става дума обаче и за съществени неща като връзките сред родители и деца, другите генерации, проблемите в обществото, които фамилната среда може да сътвори и позволи ", споделя режисьорът Павел Веснаков. Сериалът е продуциран от Евтим Милошев и компания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР