Нова Зеландия победи Холандия с 99 ръна, за да си

...
Нова Зеландия победи Холандия с 99 ръна, за да си
Коментари Харесай

Нова Зеландия победи Холандия с 99 ръна на Световната купа по крикет на ICC 2023

Нова Зеландия победи Холандия с 99 ръна, с цел да си обезпечи втора поредна победа на Световната купа по крикет на ICC 2023 година на интернационалния стадион Раджив Ганди в Хайдерабад.

Мичъл Сантнер, който също направи бърза пукотевица непобедени 36 от 17 топки, по-късно взе 5-59 със завъртане на лявата си ръка, до момента в който Холандия беше изхвърлена за 223 в 46,3 оувъра.

Продължете да четете

лист от 3 детайла. Как се играе крикет? Просто илюстрирано управление Какво би трябвало да знаете за стадионите за Световната купа по крикет Пет огромни имена, които ще пропуснат Световната купа по крикет през 2023 година завършек на списъка

Нова Зеландия по-рано си отмъсти за минималното проваляне на финала на Световното състезание през 2019 година, откакто победи Англия с девет уикета в Ахмедабад предходната седмица.

Това беше второ следващо проваляне за Холандия, откакто изгубиха първия си мач против Пакистан с 81 ръна.

Нова Зеландия не усети отсъствието на капитана Кейн Уилямсън за втори следващ мач, защото доближи 322-7 при муден, изсъхнал уикет, с удари от най-голям клас Уил Йънг, авариен капитан Том Латъм и Рачин Равиндра целият блестящ.

Йънг вкара 80-топка 70, капитанът Латъм направи 53 от 46 топки, до момента в който Равиндра удари рън-а-топка 51, откакто Холандия завоюва хвърлянето и избра да играе на бавния терен на Раджив Ганди Стейдиъм.

В неприятните оувъри Мичъл Сантнър удари бърза 17-топка 36 без навън с две шестици и три граници, с цел да усили общия резултат.

Йънг сложи постоянен старт от 67 след 12 оувъра с Девън Конуей, преди въртящият се Рулоф ван дер Мерве да разбие позицията, като накара Конуей да бъде заловен в дълготраен проект.

Конуей, който означи непобедени 152 против Англия при първата победа на Нова Зеландия с девет уикета в четвъртък, удари пет граници и шест в своята 40 топка 32.

Йънг откри различен кадърен сътрудник в лицето на Равиндра, като и двамата изведоха Нова Зеландия до 144 с позиция от 77, преди пейсерът Пол ван Микерен да улови началника в средата на мача.

Ван дер Мерве удари за повторно, когато хвана Равиндра откъм гърба.

Ран-а-бол 51 на Равиндра беше фалшифициран с шестица и три граници и пристигна след неговото 123, което не беше в игра против Англия.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР