NOVA затвърди позицията си на новатор на българския пазар и

...
NOVA затвърди позицията си на новатор на българския пазар и
Коментари Харесай

Над милион зрители пред екраните за развръзката на „Един за друг“ по NOVA

NOVA затвърди позицията си на модернист на българския пазар и през пролетния сезон, налагайки новия и чужд до този миг у нас риалити формат - „ Един за различен “ . Само за няколко месеца той се трансформира в желан от феновете в дейна възраст в съботно-неделния праймтайм. Забележителен бе и резултатът, който реализира грандиозният край на предаването. Според данните на пийпълметричната организация „ ГАРБ Межърмент България “ финалът е проследен от 38,4% от феновете в дейна възраст , което е с близо 10 пункта повече от каузи на втората по гледаемост телевизия по същото време. В най-напрегнатите минути от надпреварата над един милион фенове бяха пред екраните, в очакване на развръзката.
 аудиторен дял NOVA
В продължение на 12 седмици 12 двойки прекосяваха през разнообразни провокации, изпитвайки силата на любовта си. Продължителността на последното, най-важно и мъчно съревнование за трите двойки финалисти надвиши рекордните 4 часа, в които участниците философски минаха през всички прищявки на времето в тестването „ Четири сезона “. Прецедент в историята на предаването беляза заключителното предизвикателство и спечелили в първия сезон на формата станаха не една, а две двойки, като всяка от тях завоюва половината от насъбраната си сума от игрите досега.

Тази пролет най-романтичното и положително предаване в българския ефирен ефир завоюва вниманието на над 35% от аудиторията в дейна възраст, а делът на конкурентната медия е с към 11 пункта по-нисък, приблизително за интервала на лъчение. За целия сезон феновете (Всички 4+), до които доближи предаването са приблизително по 1,7 млн. на епизод, регистрира пийпълметричната организация „ ГАРБ Межърмент България “.
 аудиторен дял NOVA
По време на сезона „ Един за различен “ се подреди и измежду най-търсените заглавия онлайн. Гугъл Analytics записва над 1,5 милиона видеогледания на предаването в платформите на „ Нова Броудкастинг Груп “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР