Нова зала Природа“ беше открита днес в Основно училище (ОУ)

...
Нова зала Природа“ беше открита днес в Основно училище (ОУ)
Коментари Харесай

Откриха зала „Природа“ в Старозагорско училище

Нова зала „ Природа “ беше открита през днешния ден в Основно учебно заведение (ОУ) „ Кирил Христов “ в Стара Загора. В нея ще се организират извънкласни занимания и действия по разнообразни планове . Според шефа Господин Балъкчиев концепцията за основаването на залата е в нея децата да излизат от нормалния стандарт на класната стая . Нова облага на школото е и обособената в един от учебните коридори Алея „ Стара Загора “. Тя е решена в зеления цвят на Стара Загора, а по стените има фотоси снимки и творби на видни старозагорци.
Училището разполага с една от най-модерните и богати материално-технически бази измежду учебните заведения в Стара Загора и е измежду водещите в региона. Кабинетите му са оборудвани с компютри, мултимедия и интернет, а два кабинета разполагат с компютърна техника от най-ново потомство . Обособени са профилирани кабинети по история и цивилизация, български език и литература, математика, британски език, физика и астрономия, биология, химия, изобразително изкуство и музика.

На втория етаж на учебната постройка е завършен " Галерия на българските владетели " - с 9 огромни и 4 дребни стенописа на български владетели. Стенописите са дело на преподавателя по изобразително изкуство Пламен Михалев. Училището разполага и с конферентна зала за образователни тържества, образования и семинари, два физкултурни салона, огромна спортна площадка и външна класна стая в градина с редки растения, поради което е и образователна база на Педагогическия факултет в Тракийския университет за образования и процедура на студенти. На откриването на зала " Природа " през днешния ден участва и правнукът на патрона на учебното заведение Кирил Христов Владимир Николов дружно със и фамилията си. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР