Нова Загора плаче за 35-годишния полицай Тодор Тодоров, който загина

...
Нова Загора плаче за 35-годишния полицай Тодор Тодоров, който загина
Коментари Харесай

Нова Загора плаче за полицая Тодор, отишъл си без време заради пиян джигит, а убиецът му... СНИМКИ

Нова Загора плаче за 35-годишния служител на реда Тодор Тодоров, който почина по време на осъществяване на служебния си дълг. Днес той бе заровен, а сътрудниците му към момента са в потрес.

Тодор доста обичал специалността си, постоянно бил безукорен в работата си и доста пъти бил награждаван за това, описаха те пред Флагман.бг.

Припомняме, че към 20,30 часа на 2 декември той и сътрудника му се отзовали по сигнал за ПТП. Инспекторът от Нова Загора правил оглед на местопрестъпление до село Радево.

Той бил с полицейски автомобил с включени светлини и светлоотразителна жителка, само че 39-годишният старозагорец Георги Костадинов, който е карал пийнал своето остаряло БМВ 318 с висока скорост, въобще не го видял.

Връхлетял с БМВ-то и блъснал челно служебния автомобил. Тодор Тодоров е бил директно зад патрулката и поел с тялото си удара. Получил е доста тежки контузии, несъвместими с живота.


Тодор доста обичал специалността си, постоянно бил безукорен в работата си и доста пъти бил награждаван за това

Както БЛИЦ заяви, Окръжен съд-Сливен постанови непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 39-годишния водач Георги Костадинов. Той е упрекнат, че в пияно положение и по несъобразителност е предизвикал на гибелта на полицейския чиновник.


Снимка: Шофьорът Георги Костадинов, БНР

Служебният бранител на водача от Стара Загора юрист Елена Димитрова разяснява, че нейният клиент съжалява за трагичния случай.

„ Първо желая да изкажа съболезнования от мое име и от името на моя подзащитен към фамилията на умрялото момче. Подзащитният ми съжалява. Към този миг не мога да дам повече мнения, защото следствието е в самото начало “, сподели тя, представена от БНР.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР