Нова връзка, нови начинания и вълнуващи предизвикателства - това са

...
Нова връзка, нови начинания и вълнуващи предизвикателства - това са
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Успехи в любовта за Лъв и Водолей

Нова връзка, нови инициативи и вълнуващи провокации - това са дребна част от нещата, които зодиите могат да чакат през новата седмица. Нека разберем малко повече.

Овен

Вие, Овни, е допустимо при започване на седмицата да си оставите време за себе си и да се погрижите за дрешника и външния си тип. Не е изключено да решите да измененията косата или визията си или пък да си купите нова, правеща усещане облага. Добре е да внимавате да не се изхвърляте, с цел да не съкратите фрапантно бюджета си. След сряда ще бъдете оценени за опциите и компетенцията си. Много е евентуално да изпъкнете измежду останалите и да получите забавни оферти, както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Телец

Вие, Телци, при започване на седмицата ще сте на любовна вълна. Заетите от вас ще стигнат до нови откровения с колегата, до момента в който свободните ще срещнат човек, който мощно да ги развълнува и впечатли. След четвъртък са евентуални разногласия с сътрудници, от които по всяка възможност ще излезете морални спечелили, само че които много ще ви под напрежение и натоварят. Поради тази причина е добре да се постараете да не обръщате внимание на неразбирателствата и да се фокусирате върху своите задания.

Близнаци

Вие, Близнаци, при започване на седмицата ще извършите забележителен пробив с професионалните си инициативи. По всяка възможност ще съумеете да намерите решение за наболял проблем, да спечелите спомагателни средства или да получите забавени заплащания. След сряда е допустимо да имате фамилни задължения или работа около дома. Много е евентуално ваш родственик да се нуждае от вашата помощ и поддръжка и е значимо да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ след това.

Рак

Вие, Раци, не е изключено при започване на седмицата да имате разногласия с обичан човек. Старайте се да не вършиме от мухата слон и да не прекалявате с нападките към него, за по-бързо да премине напрежението. След сряда ще имате шанса да постигнете забележителен прогрес в кариерата. По всяка възможност ще предприемете нови, обилни стъпки по стълбицата на триумфа и просперитета. Внимавайте с внезапните придвижвания и се пазете от произшествия.

Лъв

Вие, Лъвове, където и да решите да влагате силата и старанието си при започване на седмицата, ще имате триумф и ще сте удовлетворени от резултатите.
В любовта нещата ще ви се случват с лекост и обектът на вашата пристрастеност ще ви схваща и без думи. Лесно ще се настройва на вашите талази, а в специалността ще полагате основите на нещо значимо. След сряда е доста евентуално да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределение на общо имущество, приходи или наследства.

Дева

Вие, Деви, при започване на седмицата е доста евентуално да се чувствате неразбрани и недооценени от близките. Добре е да се постараете да не бъдете крайни в преценките си и да не прибързвате в заключенията си. Много е евентуално казусът да е краткотраен и нещата да се уравновесят с времето.
След сряда е допустимо да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нови познания. Колкото повече усърдие влагате, толкоз по-успешни ще сте.

Везни

При вас, Везни, седмицата ще е цялостна с неочаквани обрати и изненади, както в работата, по този начин и в ежедневния живот. Нещата ви надали ще вървят по авансово квалифициран проект, само че пък ще са много динамични и раздвижени и при всички случаи няма да ви остане време за досада или задушаваща рутина.
След четвъртък са вероятни събития около колегата или в персоналния живот. Може да решите да предприемете взаимни действия, спортни занимания или пътувания.

Скорпион

Вие, Скорпиони, при започване на седмицата ще изяснявате връзките си с непосредствен до вас човек. Ще сте подозрителни и мощно ревностни. Внимавайте да не се вкарате в фиктивен сюжет и да не украсите ненужно обстановката, обиждайки близък несправедливо. Настроенията ви ще са променливи и е допустимо да действате мощно притеснително на близките, които няма да са задоволително наясно по какъв начин тъкмо да подходят към вас, с цел да не ви разсърдят или огорчат.

Стрелец

На вас, Стрелци, е допустимо да ви се наложи да поемете дилемите на някой различен при започване на седмицата, което няма да ви е изключително прелестно и на моменти ще се чувствате затрупани и затормозени. След сряда не са изключени леки здравословни неразположения и неудобства, които след нужната отмора и разформироване, ще отшумят.

Козирог

Вие, Козирози, при започване на седмицата внимавайте да не прекалите с условията си към обичания човек и се постарайте да погледнете нещата и от негова позиция, с цел да не се вкарате в затормозяващи разногласия с него.
След сряда може да не се чувствате изключително постоянни финансово и да имате предпочитание да изхарчите повече пари, в сравнение с сте изкарали. При всички случаи е добре да се разполагате по отношение на чергата си и да не прибягвате до заеми или заеми.

Водолей

Вие, Водолеи, е евентуално да изкарате ползотворно време с обичан човек при започване на седмицата. Ще сте сантиментални и мощно привързани.
След сряда бъдете деликатни със средствата за връзка и превоз и си предвижвайте нещата, по-навреме от нормално, с цел да можете да реагирате на ненадейно зараждащи спънки.

Риби

При вас, Риби, при започване на седмицата са вероятни неочаквани срещи и непредвидени диалози или известия от забавни за вас хора. Ще сте общителни и елементарно ще намирате общ език със заобикалящите. След четвъртък не е изключено да предприемете пътувания, които мощно ще ви развълнуват и разнообразят. Добре биха ви се отразили спортни занимания или разходки в планината.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР