Нова, вече обичайна среща с предложенията на Cdkeylord – сайтът,

...
Нова, вече обичайна среща с предложенията на Cdkeylord – сайтът,
Коментари Харесай

Великденска разпродажба: доживотни лицензи за Windows 10 при цена $12 и Office само за $24

Нова, към този момент нормална среща с предложенията на Cdkeylord – уеб сайтът, с който си партнираме, с цел да предложим на потребителите да си закупят най-необходимия за техните лични компютри програмен продукт, освен това на извънредно ниски цени. Независимо дали става дума за професионална работа или за водене на фамилните доходи и разноски, Microsoft Office е едно съвършено решение – един повсеместен и мощен софтуерен пакет, който съществено улеснява работата с компютъра.

Преди да извършите заплащането ви предлагаме да въведете кода KA35, който ще ви даде спомагателна 35% отстъпка по отношение на показаните в каталозите цени.
– 14.83 (35% отстъпка с кода KA35) – 12.38 (35% отстъпка с кода KA35) – 20.40 (35% отстъпка с кода KA35) –  24.37 (35% отстъпка с кода KA35) – 42.25 (35% отстъпка с кода KA35) – 46.96 (35% отстъпка с кода KA35) – 37.04 (35% отстъпка с кода KA35) – 54.57 (35% отстъпка с кода KA35)

Ето по какъв начин става закупуването на продуктов ключ с ОЕМ лиценз от cdkeylord

Изберете си нужния програмен продукт от уеб страницата на cdkeylord

Добавете продукта във виртуалната количка

Въведете кода KA35 от предлагания тук електронен ваучър в полето за въвеждане на промоционалния код (Promotion Code) и потвърдете поръчката (Submit Order).

Изберете си най-удобния за вас метод за заплащане и кликнете върху Pay Now.

Завършете покупката си и незабавно ще получите съответния продуктов ключ или ключове в електронната поща, адресът на която сте дали.

Активирането на Оценка за съвместимост Windows с получения от cdkeylord ОЕМ продуктов ключ

От старт менюто влезте в настройките и оттова в Update & Security. Кликнете върху Activate Windows и въведете получения продуктов ключ с ОЕМ лиценз, получен във тип на имейл.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР