Нова вълна от мигранти на Лампедуза – само за 24

...
Нова вълна от мигранти на Лампедуза – само за 24
Коментари Харесай

Над 2000 мигранти са пристигнали на Лампедуза в рамките на 24 часа

Нова вълна от мигранти на Лампедуза – единствено за 24 часа на италианския остров са пристигнали повече от 20 лодки, пренасящи общо 2128 души. Това съобщи италианската осведомителна организация ANSAmed, представена от организация " Фокус ".
Четири от тези лодки, пренасящи 635 лица, търсещи леговище, са дебаркирали на острова през нощта. Кораб на пристанищните управляващи е подкрепил риболовна лодка в усложнение с 352 души от разнообразни националности на борда на към девет благи от брега малко преди среднощ.
 Над 2000 души са починали поради миграционните ограничения на Европейски Съюз Над 2000 души са починали поради миграционните ограничения на Европейски Съюз
Страните от Европейския съюз по време на пандемията нелегално са попречили влизането в Съюза на минимум 40 хиляди бежанци, коет...
Друг транспортен съд пое 87 души от лодка, която е била изоставена на 15 морски благи от брега. 
В 03:20 часа локално време 101 мигранти, в това число 10 дами и три деца, дойдоха на Лампедуза, откакто бяха избавени на 12 морски благи от брега. След това са пристигнали още 95 лица, търсещи леговище, в това число три дами и пет деца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР