Нова услуга за улеснение на клиентите на ЕРП Север е

...
Нова услуга за улеснение на клиентите на ЕРП Север е
Коментари Харесай

Варненското енерго пусна много важна услуга

Нова услуга за облекчение на клиентите на ЕРП Север е дейна от в интернет уеб страницата на сдружението, научи Varna24.bg . Във връзка с условията на наредба в член 28, алинея 5 от Закона за силата за възобновими източници, ЕРП Север АД създаде електронен указател, наличен във виртуален портал на интернет адрес https://my.energo-pro.bg/. Целта на регистъра е да обезпечи на производителите на електрическа сила достъп в действително време до настоящия статус на подадените от тях заявки за присъединение на обектите за произвеждане на електрическа сила от възобновими енергийни източници.

В електронния указател ще се поддържа настояща информация на процедурите за присъединение на новите ВЕИ мощности към разпределителната мрежа на ЕРП Север АД, както и статуса им в Електроенергиен систематичен оператор ЕАД.

Инвеститорите, които желаят да получат достъп до виртуалния портал и електронния указател, следва да подадат искане за издаване на личен идентификационен код (ПИК) в най-близкия Център за обслужване на клиенти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР