Нова услуга ще предлага Центърът за градска мобилност (ЦГМ) от

...
Нова услуга ще предлага Центърът за градска мобилност (ЦГМ) от
Коментари Харесай

Паркирането в София вече ще се заплаща и през мобилно приложение

Нова услуга ще предлага Центърът за градска подвижност (ЦГМ) от този месец. Тя разрешава на всеки бързо и елементарно да заплати през банковата си карта престой в зоната за локално паркиране посредством мобилно приложение , оповестиха от ЦГМ.
 
Цената не се трансформира - е дин лев за " зелена " зона и два лв. за " синя " . Условието е клиентът да има интернет на телефона и свалено уместно приложение . Има версии за Android и iOS мобилни платформи.

 
Дава се опция и за пакетно възнаграждение до 2 часа за " синя " и до 4 часа за " зелена " зона. Също по този начин има алтернатива за следене на мястото, където е паркиран автомобила.
 
Новата услуга ще улесни и задграничните посетители на София , които не могат да заплатят паркиране посредством есемес, защото външни оператори не разрешават този тип разплащане.

 
Плащането посредством банкова карта и мобилна апликация не анулира опцията за разплащане посредством есемеси. Тази алтернатива остава като различна.
 
Приложенията, посредством които ще може да става разплащането в зоната за локално паркиране ще бъдат оповестени на обособена страница на уеб страницата на ЦГМ - www.sofiatraffic.bg.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР