Нова услуга – “Мъж на час, взриви духовете в Бургас.

...
Нова услуга – “Мъж на час, взриви духовете в Бургас.
Коментари Харесай

„Мъж на час” направи сефтето

Нова услуга – “Мъж на час ”, взриви духовете в Бургас. Неин “родител ” е Станислав Николов. Той се занимава с ремонт и монтаж на климатици. По време на работата му правело усещане, че има доста самотни дами, които се нуждаят от мъжка ръка – да им се завие крушка или да им се поправи кран. Затова измислил услугата.
“Дойде ми като концепция, персонално моя. Макар, че след това като ревизирах, видях, че по целия свят я има тази услуга ”, показа пред “Труд ” Николов.

Той е ерген. Разведен е, няма деца. Казва, че харесва умните и мъдри дами. Но в това време признава, че “мъжете харесват с очите, а дамите с ушите ”.

Не прецизира дали по усета му са русокоските или брюнетките, може и да са рижави. Най- значимото е човек да си откри половинката, разсъждава Станислав.

Не е изключено в този момент, откакто е измислил новата услуга, да срещне обичаната жена. В живота нищо не е изключено, разсъждава Николов, който е зодия Козирог.

Роден е в Бургас, кореняк е и плува чудесно. Обожава разходките край морето и се любува на прелестната панорама към вълните. Може да се каже, че разходките по брега са му обичани и през четирите сезона. Обича да спортува, кара колело, върви доста пешком и поддържа суперформа.

Оптимист е, макар, че допреди два дни към концепцията му за “Мъж на час ” нямало никакъв интерес. “Може би тъй като дамите са свенливи и се тормозят, не знаят какво тъкмо се крие зад тази услуга. А и нашето общество не е отворено към новите неща ”, разсъждава той.

Според него този тип услуга – да оказват помощ за домашен работи против възнаграждение, я практикуват доста мъже в България, само че никой не й дава публичност. “Искам да оказа помощ на дамите, които са самотни и имат потребност от занаятчия. Тази услуга не включва нищо интимно и не е срамна. Напротив, задачата е да направи животът на по-нежната част от Бургас по-лесна. Вкъщи все нещо се скапва, я кран протече, я контакт гръмне…Жените мъчно се оправят с такива проблеми ”, разсъждава Станислав Николов.

Заплащане по джоба на дамите: 10 лева На час

заплащането е по сделка, според от сложността и естеството на услугата. След като по медиите се разшумя за концепцията и обявата “Мъж на час ”, към този момент е имало и две позвънявания на клиентки. Едната обаче е била тотално отхвърлена, тъй като поискала Станислав да й разноски кучето, което е извънредно несериозно.

Другата жена – на междинна възраст, е дефакто първата клиентка на услугата. Тя е комшийка на Николов и час и половина той се занимавал да оправи дребни, само че нерешими за нея проблеми вкъщи. Поправил един контакт, пробил малко дупки, закачил огледало, поставил две дръжки на шкаф…И по този начин час и половина, само че 30-те минути минали като бонус поради сефтето и най-после споделил, че всичко коства 10 лв..

“Не съм самарянин, просто в свободното си време желая да оказвам помощ и да изкарвам някой лев ”, доверява майсторът. Смята, че няма заплаха да се трансформира в любим на бабите от комплекса, в който живее. Според него, самотните дами
са освен възрастни. Има и доста млади и красиви дами, които живеят без мощно рамо.

Обявата му във фейсбук е преведена и на съветски език, тъй като в Бургас има и доста синеоки рускини.
В живота нищо не е изключено, твърди още създателят на “Мъж на час ”.

Майсторите като спасителитге на плажа

За целия стаж като занаятчия на климатици не му се е случвало дама да го вика сякаш за климатика си, а пък той да не е развален. Хората се нуждаят от действителни услуги, когато ни звънят, споделя той. За разлика от спасителите на плажа, които постоянно цитират следния същински случай. Рускини в морето и едната стартира да вика за помощ. Отива морският вълк да я избавя, а тя го “застрелва ” с репликата: “Ама за какво вие? Аз чаках сътрудника ви ”.

Само по главния индикатор майсторите са като спасителите на плажа – по услугите, сиреч по спасяването от протекъл кран или изгоряла крушка.

И въпреки всичко – “Мъж на час ”- това не е бизнес, а предпочитание да окажеш помощ и да бъдеш потребен. “Друг е въпросът, че вкъщи всичко плаче за ремонт, а аз нищо не тиквам ”, декларира с възприятие за комизъм идеологът на революционната концепция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР