Нова твВ понеделник италиански вестник публикува записи, намекващи за корупция

...
Нова твВ понеделник италиански вестник публикува записи, намекващи за корупция
Коментари Харесай

Заев: Няма да има оставка, няма да има предсрочни избори

Нова тв

В понеделник италиански вестник разгласява записи, намекващи за корупция в прокуратурата в Скопие

Македонският министър председател Зоран Заев категорично отхвърли опцията в страната да бъдат извършени предварителни парламентарни избори заради аферата " Рекет ", оповестява БГНЕС.

В понеделник италиански вестник разгласява записи, намекващи за корупция в прокуратурата в Скопие. В случая, наименуван " Рекет ", е забъркан и предприемач, който България искаше да бъде почетен консул на страната в западната ни съседка.

" Това държавно управление се управлява от лицето, което подаде сигнал за тази спекулация. Нямам никакво желание да разисквам въпроси като - провеждането на предварителни избори и оставки. Изборите ще бъдат постоянни, само че може да бъдат извършени и през октомври следващата година, в случай че някой счита, че тогава ще ги завоюва ", акцентира Заев и добави: " След всички огромни политически решения и промени, които направихме всички дружно, в този момент когато се намираме на прага пред пълноправното участие в НАТО и започването на договаряния за присъединение към Европейски Съюз, би трябвало да дадем късмет на страната и жителите да почувстват изгодите от тези промени ".

Лидерът на Демократическия съюз за интеграция /ДСИ/ Али Ахмети, който е съдружен сътрудник на Заев съобщи, че партньорството сред ръководещата партия СДСМ и ДСИ действа без проблеми.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР