Нова твВ града няма ромско гето, училище или махала, заяви

...
Нова твВ града няма ромско гето, училище или махала, заяви
Коментари Харесай

Кметът на Габрово: Готова съм да подам оставка, ако се наложи

Нова тв

В града няма ромско гето, учебно заведение или махала, съобщи Таня Христова

Готова съм да подам оставка, в случай че се наложи. Оставката е в моя джоб от първия ден, в който има решение за избора ми на кмет. Вчера по време на изключителната сесия на Общинския съвет се реши единомислещо и се изготви послание към жителите, с което изрично съобщи, че внушенията и операциите за това, че в Габрово целеустремено и проведено се внасят или притегля роми е погрешно изказване. Категорично се декларира, че в Габрово няма ромски гета, махала, нито ромско учебно заведение. Това сподели кметът на Габрово Таня Христова в ефира на „ Събуди се ”.

„ Най-важното, което би трябвало да създадем в този момент, е да върнем реда  и спокойствието в Габрово ”, съобщи кметът.

По време на митинга в петък вечерта са открити седем лица с боксове и железни палки.Това сподели шефът на Жандармерията Красимир Добрев в ефира на „ Събуди се ”. Съставени са им актове и са освободени.

До напрежение на третия следващ митинг на жителите на Габрово не се стигна. „ В петък вечерта нямаше никакво напрежение. На площад „ Възраждане ” бяха построени алегорични КПП-та за инспекция на лица със съмнителни багажи. След като се събраха жителите за митинг, след към 40 минути потеглиха на спокойно шествие през града ”, изясни още той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР