Нова твСам ли е в момента актьорът и режисьор –

...
Нова твСам ли е в момента актьорът и режисьор –
Коментари Харесай

Ники Илиев: Искам Саня да е щастлива, искам да е добре

Нова тв

Сам ли е сега артистът и режисьор – гледайте във видеото

„ Изпитвам почитание към нея, направихме 3 кино лентата дружно, поддържам я. Но аргументите, за това, че не сме дружно, са си сред нас ”. Това показа в прочувствено изявление пред Мариян Станков – Мон Дьо артистът и режисьор Ники Илиев за раздялата със брачната половинка си Саня.

„ Не знам дали свърши любовта. Трудно е да различаваш професионалния и персоналния живот, когато работите дружно. Това от време на време основава проблеми. Но не мисля дали това е казусът. Не мога да го кажа по-конкретно ”, съобщи Илиев. „ Не знам по кое време е тръгнало началото на края ”.

„ Искам тя да е щастлива, желая тя да е добре ”.

Ники Илиев дълго време беше жертва на стигмата, че е просто едно красиво лице, което се занимава с мода. Филмите му обаче, даже и три, демонстрираха, че той има освен красиво лице, само че и хубав гений. Последният му донесе куп награди от интернационалните фестивали.

„ В моя случай доста постоянно търсят принизяване, подценяване поради това, че съм бил модел. Като излезе първият ми филм, доста хора пристигнаха да ми кажат, че ми дължат опрощение ”, споделя Ники Илиев. „ Аз съм човек, който обича това, което прави. Човек, който се усеща благополучен, че е намерил това, което обича да прави и че му заплащат, с цел да го прави. Станах на 37 година и се усещам все по-добре и по-добре ”, съобщи Ники Илиев.

Цялото изявление гледайте във видеото

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР