Нова тв Победителите във втори сезон на Един за друг са

...
Нова тв
Победителите във втори сезон на Един за друг са
Коментари Харесай

Изневяра в семейството-победител в Един за друг, Иво бил до рамото на Тяна

 Нова тв Победителите във втори сезон на " Един за различен " са ясни - това са чаровните Тяна и Иво, които победиха в фамилната конкуренция и се пребориха за голямана парична премия. Любовта им се заражда в края на ученическите години, като преди този момент Тяна не е гледала на бъдещия си брачен партньор с по-особена страст. " Той ми беше до рамото, след това качи 30 кг и 30 сантиметра ", изясни тя.

Финалът изправи едни против други две двойки, чиято любовна история стартира още в ученическите им години. Тинчето и Мирко са дружно от 10 години и фантазията им е да имат собствен дом. Тяна и Иво имат 18-годишен стаж като двойка, горди родители на три деца, имат сполучлив бизнес. Зад гърба си имат и две сватби, като втората идва, откакто Иво изневерява на нежната си половинка. Въпреки всички компликации в живота им, те съумяват да изгладят проблемите и да продължат дружно напред, а не да се разделят, както множеството хора вършат в днешно време. Любовта въпреки всичко побеждава, а мощната им връзка и обвързаност си пролича и в предаването, от което завоюваха 88 хиляди лв..

" За нас е изключителна наслада и чест да бъдем спечелили в най-позитивния и сантиментален реалити формат в България - " Един за различен ". На пук на вярванията, че на върха постоянно е самотно, ние сме тук да потвърдим, че чудесата съществуват и щастието е двойно, единствено когато е споделено. За нас всички 13 двойки, които участваха във формата са спечелили ", споделя искрено красивата Тяна и не крие, че са щастливи, че точно Тина и Миро са били заедон с тях на финала.

" Самият факт, че Тина и Миро са паралелно до нас на финала е повече от доказателство, че и двете двойки сме почтени кандидати за успеха. Винаги сме казвали, че нищо не ни е непременно и премията е единствено черешката на тортата. Затова, с цел да ни е по-сладка успеха, ние я споделяме с нашите любимци - Тина и Миро ", написа в Инстаграм Тяна. Жестът на фамилията несъмнено е покъртителен, тъй като демонстрира, че спечелилите са на първо място хора.  

Хората споделят, че на върха е самотно, само че не би трябвало да бъде по този начин, споделя Тяна в " На кафе ". Именно поради това те споделят премията си с по-младите Тина и Миро. Иво показа, че в случай че не са били те на финала, биха стискали палзи точно на тях двамата. Финалната игра е била сложна, тъй като са се изправили против другари и всичко е било на кантар дали да играят и да завоюват. Все отново са решили да се постараят и в случай че завоюват премията - да я поделят. Те не са желали да одобряват тяхното предложение, само че въпреки всичко Тяна и Иво са настояли, тъй като и другата двойка заслужава. 

Красивата Тина показа също в обществената мрежа своята наслада от развиването в предаването и прелестния край, на който участваха. " Човек
Тя споделя, че се възхищава на Тяна и Иво, тъй като са двама души, които макар всичо резервираха възпитанието и положителния звук до края на шоуто. " Двама души, които не се опасяват да се изправят пред света тъкмо такива каквито са. Да опишат неща за които доста други не биха. Да бъдат откровени. Да бъдат смели. Да бъдат себе си! Дадоха образец по какъв начин всичко е допустимо. Дадоха образец по какъв начин би трябвало да следваме щастието си. Дадоха образец по какъв начин да бъдем ХОРА! Благодарим ви семейство Пресолски за всичко, което научихме от вас. Благодарим ви, че тъкмо в нас видяхте своите любимци. И ви благодарим за големия жест, който оценяваме ужасно доста! Бъдете тъкмо такива каквито сте, тъй като хората като вас са необичайност! ", завърша Тинчето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР