Нова твМартин Трифонов остава в болницата в Сливен, под охранаМартин

...
Нова твМартин Трифонов остава в болницата в Сливен, под охранаМартин
Коментари Харесай

След жестоката трагедия: Как осъмна село Сотиря?

Нова тв

Мартин Трифонов остава в болничното заведение в Сливен, под защита

Мартин Трифонов – хипотетичният палач на 7- годишното дете в село Сотиря, остава в болничното заведение в Сливен, под защита. На този стадий от Прокуратурата показват, че арестуваният не е дал пояснение. Мотивите за осъществяването на бруталното закононарушение също остават неразбираеми.

Малко след ареста на мъжа хората в селото не престават да недоумяват по какъв начин човек без психологични болести и без да е използвал алкохол и опиати, каквито данни разпространиха от Министерство на вътрешните работи, може да посегне на дете.



„ Ще отнеме много време, до момента в който хората в селото се успокоят. Писмени тъжби против Мартин не сме получавали. Когато има напрежение, би трябвало да се написа до кмета и да се звъни на 112. Когато се подаде сигнал на незабавния телефон, тогава може да се вземе под внимание и органите на реда да си свършат работата ”, разяснява кметът на селото Димчо Георгиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР